ProHeat.dk

Hvem er ProHeat.dk

De senere år er varmepumper blevet enormt populære og luft-til-luft varmepumper fungerer perfekt som supplerende og billig varmekilde. På ProHeat.dk finder du information om varmepumper uden udedel, som du selv må montere, og du kan se priser fra de webshops, ProHeat.dk samarbejder med.

ProHeat.dk er en affiliate portal

ProHeat.dk er gratis at bruge for alle. Omkostninger til driften af siden dækkes af en kommission ProHeat.dk modtager, hver gang der købes en varmepumpe via et link på siden. Det betyder at der udelukkende henvises til udvalgte samarbejdspartnere, som der er gode erfaringer med, og som har en lang historik bag sig.

Priserne opdateres dagligt

Priserne på ProHeat.dk opdateres dagligt. Der kan derfor være er kort tidsrum, hvor priserne ikke stemmer overens med priserne i de webshops, der henvises til. Skulle det ske, er det altid prisen på den webshop , der forhendler produktet, der er gældende.

ProHeat.dk forsøger altid at vise opdaterede priser, men er ikke ansvarlig for eventuelle fejl i de viste priser.

ProHeat.dk er en del af SU-Media

ProHeat.dk drives og administreres af SU-Media.dk. Hvis du har spørgsmål, forslag eller kommentarer til siden, er du velkommen til at skrive til kontakt(a)su-media.dk.

SU Media og ProHeat.dk har desværre ikke kapacitet til at svare på produktspørgsmål. Spørgsmål til produkterne, skal derfor altid rettes direkte til den webshop, der forhandler produktet.

Hilsen
SU Media, Lergravsvej 59, 4300 Holbæk
CVR. nr.: 41960418